God morgon!

Sista dagen av lovet då ja, faaaaan. 
Idag borde jag göra läxa, men jag vill inte, haha! Istället ska jag ut och njuta av den sista dagen av ledighet. Jag och en kompis ska ut och sola och chilla, som vi har gjort hela lovet, det ska bli riktigt mysigt, men tråkigt eftersom jag inte går på samma skola som dom, och har knappt tid att träffa dom. Och nu i helgen ska jag bort, så vi får väl träffas helgen efter det.. Dagens I-landsproblem. Hehe. 



Nu så gick det att ladda upp låten! Åh, jag blir så glad av den! 

Lovet

Hej bloggen!
Jag vet att jag har lovat att blogga ofta nu, men jag har helt enkelt inte hunnit. Detta lovet har varit det bästa någonsin. Underbart har det varit. Chill med massa vänner, vattenpipa, filmkvällar, grillkvällar, solning på stranden och allmänt mys. Har lärt känna en massa nya underbara människor, och trots att detta är slutet på lovet känns det som om att det är början på något helt nytt. Fyfan vad jag känner mig lycklig. Jävligt trött, men lycklig. Igår var jag nämligen uppe till 4 ungefär, och var tvungen att gå upp vid 9, för att jag skulle till kyrkan. 
Detta blev ganska känslosamt nu, hehe, men så får det vara. 
Nu ska jag sova, men jag är tillbaka och ska uppdatera ofta nu, och denna gången menar jag det verkligen! 

Här kommer en låt som kan sammanfatta lovet lite, den är ganska gammal, men så skön på något sätt. 


Nehe, det gick visst inte nu, men jag lägger upp låten sen. XOXO

Stan!

Nej jag pallade inte blogga igårkväll, hehe. Var så himla trött när jag kom hem, så jag var tvungen att direkt krypa ner i min gosiga säng, och då var det inte lätt att hålla ögonen öppna, hehe.
Kvällen igår var misslyckad på ett sätt, men riktigt rolig på andra sätt. Det började med att jag och tre tjejkompisar skulle möta tre killkompisar nere på stranden, då vi hoppades att dom skulle ha 'paxat' grillen, men nej, den var redan upptagen. Och vi tjejer som skulle handla (inga proffs på att grilla precis) glömde att köpa tändvätska, hehe. Så där var vi, utan grill och utan tändvätska. En av killkompisar erbjöd sig (yeah, right) att cykla hem till sig och hämta tändvätska och sedan så visste vi ett till grillställe, så vi fick cykla dit, så det blev bra ändå.

Men god morgon på er! Underbar dag idag, som alltid! Ska åka in till stan idag med P, mys! Dessutom så finns det massor av grejer jag måste köpa.. Chinos, bikini (ja, jag är en riktig optimist), solglasögon, söta sommartröjor, sandaler, mm. Hoppas jag hittar något fint att visa er! :)

Hörs sen, XOXO.

Måndagkväll

Jaja, ikväll blir det somsagt att grilla med vänner på stranden. Ska träffa P på Ica halv 9, och köpa godis, korv och sådant nödvändigt, hehe. Sedan ska vi möta alla andra nere på stranden vid 9. Ska spela lite fotboll och sådant, HAHA. Vi får väl se hur det går. Jag är verkligen sämst på alla bollsporter. Jag överdriver inte, jag tycker faktiskt synd om dem som får mig i sitt lag, hehe. Men det blir kul ändå! 
Hemma vid 12-tiden, bloggar kaaaanske då, beror på hur trött jag kommer att vara!



Passar på att lägga upp en grym låt av Kaye West.

XOXO

Jogging!

Yes, har nyss varit ute och joggat i det fina vädret med en vän! Blev inte så jättemycket jogging utan mer snack & sådant. Planerade lite inför kvällen, det blir grillning med ett tiotal vänner och så lite fotboll och sådant. Trevligttrevligt! 
Men jag hinner inte skriva mycket nu, mamma tvingar mig att duka, vi ska äta enchiladas!
Skriver efter maten, puss på er!

Underbar dag!

Gooooodmorgon! Morgon, hehe jotack. Jag har inte hunnit blogga så mycket, jag har haft fullt upp av att njuta av det underbara vädret vi har. Jag kom nyss hem, har sovit över hos en kompis i natt, jättetrevligt faktiskt!
Ikväll ska jag ha filmkväll med vänner, mys till tusen! I<3LOV 

På tal om inget så finns det ett par skitsnygga chinos från nelly.com, men tyvärr kan jag inte köpa dem för de kostar 1249 kr, grrrr. Jag har inte så mycket pengar tyvärr...




Grymt snygga, GE MIG! (Men jag skulle vilja ha dem i beiga, såklart! ;)) 

Hej bloggen!

Hej på er alla! Jag är tillbaka igen och nu på påsklovet kommer jag ha mycket tid till att blogga! 
Visst har vädret varit underbart de senaste dagarna? I LOVE IT! Men nu tittar jag ut genom fönstret och så ser jag att det är mulet .. Men på fredag ska det bli nästan 20 grader och sol, WOHO! Höhö, jag behöver sol för att överleva! ;)

Jahaja, igår såg jag filmen 'Brudens bäste man' - den är så jävla bra! Ni som inte har sett det - se den! Den är riktigt rolig också, och det skadar inte att snyggingen Patrick Dempsey är med i den eller hur?! 

Nu ska jag klä på mig & lite sådant tror jag, hörs sen!

RSS 2.0