God kväll!

God kväll bloggen!
Nu är jag hemma, har haft en riktigt kul kväll. Den började ganska segt, men sen blev det riktigt kul! Imorgpn och framåt kommer det bli mycket bloggning, för då flyttar jag hem igen... Tråkigt att flytta hem, jag har haft det så roligt här med Filippa!! :/
Vi hörs imorgon (idag egentligen) ha det bra så länge!

heeej

Förlåt för att jag har varit en dålig bloggare igår (och idag), men jag har bara haft så kul, att jag inte har haft tid att blogga helt enkelt! Igår eftermiddag satt jag och Filippa vid datorn och filmade samtidigt som vi bråkade med en tjej (tööönt) på msn. Och jag har inte skrattat så mkt på länge som när vi kollade på filmerna! 
Sen var vi med Paulina, Axel och Daniel. Lyssnade på musik och pratade. Mysigt. :)
Nu ska jag och Filippa ut på picknick och sola och sånt, hörs sen. 
Ha det bra så länge :)

Hos Filippa

Hej bloggen! Nu har jag flyttat in hos Filippa, och ska bo här över helgen! Det ska bli riiiktigt roligt! :) 
Dagen har varit ganska chill, har haft ganska okej lektioner ändå, och så fick jag sluta en halvtimme och då var det hem och packa inför flytten till Filippa! Ikväll blire chill & så med vänner. :)
Hörs sen!

Shoppingfynden!



Linne från Bondelid (stavning? (a)), köpt på MQ.




Denna tröjan kommer från Gina Tricot. Det är inte exakt den jag letade efter, men det är liknande så den får duga, haha! ;)




Örhängen från Glitter.




Sjal / halsduk från H&M. Ni kan tro att den är skön!



För ngn vecka sen köpte jag detta hårbandet / hippiebandet från Glitter. Har inte använt det än pga. att jag inte vet hur jag ska ha det och det är inte riktigt rätt färg. Det är för blont, men jag använder silvershampoo och dessutom så bleks det i solen så det ska nog gå! :)

Det där tog mig ca en halvtimme för att min dator / bloggen är så himla seg! Nu sitter jag och tittar lite på tv, vi hörs antingen senare ikväll, eller imorgon. Ha det bra så länge!

....

Jag måste bara säga detta:
Jag publicerar inte kommentarer som bara handlar om att göra reklam för er blogg, som t.ex. Hej hur är det med dig?, kolla in min blogg! , eller när ni spammar osv... Jag publicerar heller inte svar på de kommentarerna som jag skrivit. 
Så ett tips är att läsa inlägget och sedan kommentera något som faktisk passar till. Då gör ni iaf reklam för er blogg, okej? :)

Shopping

Vad finns i dessa påsarna? Hmm, det kan ni fundera på tills jag hinner fota och lägga upp bilderna! ;) Köpte inte så jättemkt idag, måste spara lite på mina pengar, heheh.. Men när jag har käkat och lite så fotar jag det och lägger upp dom här i bloggen. Håll ut fram tills dess haha. ;)




Stan

Hej bloggen!
Haft en bra dag alla? Det har jag. Det var riktigt skönt för vi hade en idrottsdag där ganska många som var utvalda skulle tävla i friidrott mot de andra skolorna. Jag var inte utvalt eftersom jag suger på allt inom idrott, men det var jag bara glad över ;) Så det var nästan tomt på skolan, tråkigt att vissa kompisar inte var där, men skönt att slippa alla som springer och skriker, heheh.
Nu hinner jag inte skriva mer för jag ska in till stan :) Bloggar när jag kommer hem och visar om jag har hittat några fynd.
Ha det bra så länge :)

God morgon!

Nu sitter jag här vid bordet och äter Kellogs Special K (som vanligt) och läser lite olika bloggar, och sådant. :)
Idag ska jag till skolan (suprise), slutar runt 3 tiden, och då direkt sticker jag, Filippa och Kajsa in till stan och shopppaaaaar! Åh vad kul det ska bli jag behöver nya kläder! Eller inte, men jag vill ha nya kläder! ;)
Vi hörs väl när jag kommer hem då. :)

BUS

Dushade nyss, och sedan bestämde jag mig för att smeta in mina bleka ben med lite brun utan sol. Just nu använder jag Loreal - sublime bronze:



Den är faktiskt rktigt bra! Det jag gillar med den är att man ser det bruna direkt, och att den inte blir långsamt brun. Dessutom så ser man direkt om det är jämnt och så! Se den rekommenderar jag. :)

Innan använde jag en från Nivea:



Den var inte lika bra, då det inte blev så himla jämnt. Men den gick så himla snabbt att ta på, eftersom det är en sådan man sprayar. En ill nackdel med den är att det blir kladdigt i hela badrummet när man sprayar på det, haha!

Så om ni vill börja använda BUS (kanske inte så himla lönt att börja nu, då man kan sola på riktigt nu, men det är inte så kul att visa sig i bikini om man är jätteblek, haha!) rekommenderar jag Loreal!

cocoo

Åh, är det bara jag som äälskar sånna här 'läderarmband'?! Tänk det till bruna armar.. Fan vad jag längtar till sommaren nu, haha!


Just detta är från Cocoo, klicka på länken till vänster för att komma direkt till hemsidan. :)

Kollar GG

Sitter i soffan och myser med gamla gossip girl avsnitt. :) Dom är så himla bra! Vill ha hela första säsongen, funderar på att köpa den? 



Bra , bättre , bäst!

Jag har svårt för att..

komma på vad jag ska skriva i rubriken? Haha, någon annan som också har det problemet? Det är därför jag har börjat att skriva början av meningen haha. :P 

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Ganska rolig dag om man bortser från lektionerna, hehe. Fick en utskällning av en lärare som jag hatar (okej, ogillar starkt (a)) bara för att jag köpte glass på lektionstid?! Hallå, kan man inte jobba även om man käkar glass? Så hon satte skolk bara för det. Kärring.
Sen efter skolan hade vi badminton, tänkte skippa det, men ville ju inte ha mer skolk och dessutom inte när jag kanske får VG i idrott!! :D 
& nu är jag hemma. Ska blogga om ngt roligare snart, i promise ;)
Hörs snart ;)

27/5 - 09

God morgon bloggen! :)
Idag gick jag (nääästan) upp i tid! Woho, det händer typ aldrig
Idag har vi en ganska chill dag, slutar 20 i 2, men sen har vi badminton som vi har valt i skolan. Vi har alltid en extra idrottslektion med en sport som vi väljer. Vår skola har en sån idrottsinriktning. Det är seeegt ... Så jag slutar 3 om man räknar med badmintonen.. Aja, det går väl hyfsat snabbt? :)
Hörs sen, kram!

miu miu love

Jag har velat ha en miu miu butterfly från första gången jag såg den, dvs när jag såg denna bilden på Vanessa Hudgens:






ÅÅÅH visst är den bara för fin? :o 
I♥IT

klänningar...

Nelly har typ de snyggaste klänningarna som finns! Några exempel:

 
Daisy Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COMFlower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COMFlora Dress SEK 649, Lipsy - NELLY.COMRacy Ric Rac Dress SEK 1499, French Connection - NELLY.COM


Ge mig...

sökes!!

Har någon sett en topp från gina tricot: röd/vit randig, armen slutar en liten bit ovanför armbågen och det är små röda knappar på den ena armen. Vill jättegärna ha den nämligen! Hör av er till min bloggmail ([email protected]) om ni vet om den finns inne i ngn affär. Tack!


Hemma

Nu är jag äntligen hemma :) Först stack jag till kompisar nästan direkt efter skolan, sedan när jag hade kommit hem och käkat stack jag ut med Filippa och så var vi ute ett litet tag, men jag var ju tvungen att komma hem så jag kunde se DH. Vem vill missa det? Inte jag. 
Hahah, när jag var med Filippa satt vi och snackade på gungor, och jag satt på sidan och gungade lite fram och tillbaka, och sedan helt plötsligt halkade jag på ngt sätt och 2 sekunder senare låg jag på marken. Detta har hänt flera gånger innan. Klumpig? Ja...

Tja

Nu sitter jag här med de tre vännerna (Fille, Kajsa och Klara). Vi sitter och nördar vid datorn och gör lite läxor.. rooooligt :)
Bloggar mer sen, när jag kommer hem. :)

nu ska jag..

sticka till några kompisar (filippa och kajsa) hinner inte blogga nu, då blir dom suuura på mig... :(
Hörs sen , kram :)

Idag går jag och...

lägger mig i hyfsad tid faktiskt! Oftast brukar jag vara uppe till typ 12, men snacka om att jag är död nästa morgon då?! Så idag är jag duktig och lägger mig tidigare. 
Imorgon ska jag vara nyttig också, såhär hade jag tänkt att min dag ska vara: 
- Smoothie till frukost (gotti!)
- Komma i tid till skolan (!!)
- Genomlida skoldagen ...
- Komma hem och schteeeeka på balkongen, bli brun förfan!
- Sticka ut och spring!
- Gå och lägga mig i tid igen!

Heheh, vi får väl se hur det går.. Aja, nu ska jag faktiskt sova. God natt!

cocoo


Jag måste ha detta armbandet! 

Från cocoo.se
Se länken till vänster :)

frukt är mums

Jag erkänner att mina bilder inte får det att se så jättegott ut, men vi alla vet ju att det är det. Jag har nu på sista tiden börjat äta mer frukt än vad jag äter godis. Nu känns det mycket fräshare att äta jordgubbar än att äta choklad som smälter i solen. Hehe nu ska jag fresta er lite med det jag ska äta nu:





MUMS 



pics

Här kommer lite (fina) bilder från dagen:



Äh det får räcka sålänge , haha. Det tar en eeevighet bara att ladda upp en bild. Detta inlägget har nog tatt ungefär en kvart änsålänge... 

Modellen på bilden till vänster heter Filippa. Bara så ni vet. 

Hörs sen, kram!

Hemma igen..

Jag slutade skolan tjugo i 3 idag faktiskt, slapp den sista lektionen! Lyx :) Efter skolan stack jag och en kompis till en park där vi satt och gjorde läxan och solade och lite så, mysigt! Har tagit lite fina bilder som nog kommer upp i bloggen sen.. Håll utkik efter det vetja! Ska snart lägga upp bilderna på datorn så jag bloggar då igen, ha det så bra så länge. :)

Jag har en lång dag ..

framför mig.. Börjar iofs tjugo över 9, men slutar 20 i 4. Usch, min längsta dag och det pallar jag inte idag hehe. 
Och en sömntuta som jag är satte jag klockan på 15 över 7, men snoozade till klockan 8. Nu sitter jag här och äter frukost (special K, vad annars?!) och ska gå upp och fixa till mig. Slänger kanske in en dagens outfit i eftermiddag.


Äntligen gick det att ladda upp bilderna på neccessären! Det är då denna jag ska ha med till Cannes haha. 
Köpt på H&M


Den fina neccessären , hihi.



Alla våra mini-saker!


Bara för att visa exakt hur små sakerna är, hehe.


Nu ska jag dra mig till skolan... Hörs när jag kommer hem, kram!

Vill ut!!

Efter att ha suttit max 2 h framför dataspelet blev jag ganska trött på det. Det är kul om man bara sitter ett litet tag. Men jag äger på HP! Ohyes, fan vad jag är bäst.
Jag har lust att shoooppppa! Mycket! Vill ha nya kläder och förnya hela min garderob, fy vad skönt det hade varit.. men för att göra det krävs pengar, och sådant har jag inte så mkt av nu på sistone.. Ska nog ut och jobba i trädgården eller ngt, måste ha pengar!
 

Äh nu blir jag så trött på detta! Har suttit och försökt ladda upp bilder i bloggen, men nejnej, det ska ta ca en halvtimme för varje bild. Vet inte vad felet är? Får försöka sen igen... 
Dessutom så går det inte att göra texten tjock? Det fuckar bara ibland på vissa ord.. Riiktigt jobbigt.

24/5 -09

God morgon kära blogg. Jag är fortfarande sjukt trött, trots nästan 12 timmars sömn. Vad fan beror det på? Jag sov som en stock heeela natten men ändå har jag svårt att stå på mina ben nu. Kan bero på min förkylning som fortfarande är kvar.. 
Aja, tänkte bara säga god morgon. Idag ska jag ta en 'walk down memory lane', dvs spela Harry Potter dataspel!! Woho. Jag är för gammalt för sånt, jag vet, men idag pallar jag inte bara ligga död i soffan och kolla på film, jag behöver liiite spänning i vardagen. :D Ska nog ta en glass med några kompisar sen så jag blir lite social iaf. Men jag bloggar mer snart,  nu ska jag till Hogwarts (neeeerd-varning!!!) 
XOXO

Trött efter en låång dag!

Först malmö hela dagen, och vi alla vet hur shopping kan slita rejält på krafterna! Sen hem och käka lite och sen ut med vännerna. :) Riktigt roligt har jag haft, men fy fan vad trött jag är nu. 
Jag berättade väl inte om min dag innan? Jag kan säga det lite kortfattat, för både er och min skull, hehe. Vi var först på Entre (det där nya köpcentret ni vet), sedan skulle vi gå till triangeln. Varken jag eller min kompis bor ju i malmö så vi visste inte var det var eller hur långt det var så vi började gå. Vi gick lite fel och upptäckte att vi nästan gick runt i en cirkel, hahahah! Men efter ca 45 min gång, kom vi äntligen till triangeln. Där köpte vi våra finfina neccessärer. Sen hade vi tänkt gå shoppinggatan ner, men vi var tvungna att sticka hem så det hann vi ju inte... Jag ska flytta till Malmö nu i sommar så jag måste lära mig det lite, hehe.
Kvällen då, den har varit rätt chill. Umgåtts med vänner, lyssnat på bra musik, skrattat så tårarna rann, mm. 
Nu ska jag tvätta av mitt smink, sen ska jag lägga mig och läsa lite tror jag. Sov gott så hörs vi imorgon. XOXO.

Cannes snart!

Japp, om bara 3 (låånga) veckor ska jag och en av mina bästa kompisar åka till Cannes! (I södra Frankrike för er som inte vet.) Och idag var jag och hon nere i Malmö och shoppade lite och då hittade vi en riktigt söt neccessär (stavning?) från H&M. Och vi båda gillar saker som är små och söta så vi fyllde denna necessären med pyttesmå nödvändigheter, såsom: Minitandkräm, miniduschtvål, minilotion, minideodorant och miniansiktskräm! Så vi är snart redo att åka. Fy fan vad roligt det ska bli! 


Äh, jag vetefan varför det tar sån tid att ladda upp bilder här i bloggen, men lång tid tar det iaf. Så bilderna kommer senare för nu vill jag ut i det fina vädret när det väl är här! Vi hörs sen, XOXO. 

Sjuk idag igen..

Idag försökte jag gå till skolan, jag kände mig liite bättre. Men efter två lektioner gjorde mig hals sjukt ont igen, jag svettades som en gris och fick gå och snyta mig heeela tiden. Jag har feber så idag blir det att ligga i sängen igen.. Tråkigt, men jag måste som sagt vila upp mig inför långhelgen! Något att se fram emot iaf. Nu ska jag antingen fixa en smoothie (stavning?) eller glass med chokladsås och strössel. Inget svårt val precis: GLASS. Hehe, jag skyller på att jag är sjuk, och då får man faktiskt äta onyttigheter, right? 
Aja, ha det bra så länge, bloggar strax igen. 

Sommarklänning

Tube Bow Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM

Grymt snygg klänning från nelly! Hade hellre haft den i vit dock. :)

Håkan


Den mest underbara låten som finns! 

Om du vill ha mig, 
nu kan du få mig så lätt. 

Angela Gothborn

Fick hem ett armband från Angela Gothborn häromdagen, tänkte visa det:

bleeeek arm.. i know.


Fina detaljer, me liiike. 


Det tog ganska lång tid med leveransen eftersom de tydligen hade glömt beställningen och som 'förlåt' fick jag ett extra armband på köpet. En fin ask fick jag också, sånt gillar vi jaja!

Idag blir det...

mycket bloggande, for you. Jag kände mig nämligen lite småsjuk, så jag bestämde mig för att stanna hemma, och vila upp mig inför långhelgen som kommer. Då vill man ju inte vara sjuk?!
Dagens outfit är inte så spännande; I<3NY t-shirt, mjukisbyxor (*host*somärsåskämmigaattjaginteänsvillsägavadsomärmotivetpådom*host*), och min mysiga morgonrock.. Därför bjuder jag på gårdagens outfit;

Orkar verkligen inte vända den , sry hehe...


T-shirt - Heidi Klum says Fuck Off - nelly.com
Shorts - Några gamla från H&M

Nu ska jag återgå till att ligga i soffan och drömma om sommarlovet (som förresten är här om mindre än 4 veckor!!!!) medan jag lyssnar på Håkan Hellström. Mysigt om man bortser från huvudvärken, hehe. 

Jogging!

Yes, jag har inte bara börjat blogga igen, utan jag har börjat träna också! Det är inte dåligt det kan jag säga. Det är redigt svårt att få mitt lazy ass upp från soffan. New life, here I come. (y)



Underbara låt, underbara film. SE DEN. 
Nej, nu jävlar ska jag plugga!

I'm back!

Hej bloggen! 
I'm back! Det har varit lite upp och ner med bloggen nu, tycker ni inte det? Hehe, jag ska verkligen försöka att blogga mycket nu, för jag har fått tillbaka lusten att blogga. Jag har en massa att bjuda på, outfits, tips och annat roligt, haha! Men nu först, matte.. Har prov imorgon. SUCK!

RSS 2.0