Upptagen ..

Idag blir det inte mycket av en bloggdag, nu om kanske en kvart ska jag iväg till konfaträff, sen direkt när jag kommer hem ska jag laga lite käk sen blir det cheer-träning direkt. :) Kommer hem vid 10-tiden, bloggar då igen! 
Puss på er alla!

God morgon?

Zzzzzzz.... Fyfan vad trött jag är alltså.. Jag är verkligen INTE en morgonmänniska! Ska sticka iväg till skolan om ca 20 min, vaknade för ca en kvart min sen.. Känner mig lite stressad, men jag fick tid till att skriva en litet inlägg! 
Idag har vi en ganska skön dag, slutar 14.40. Hörs då någon gång! :)

Give me!



Ge mig dessa ursöta gladiatorsandalerna från Urban Outfitters! Ska nog köpa dom, men det är ju svårt att köpa skor på internet för man vet ju inte vilka storlekar det är, så jag ska nog åka över till Köpenhamn och shoppa loss på UO där! Det är bara att vänta ett litet tag tills det blir liiite billigare där, hehe. 

Jag en sommardag..

Jaha, nu är man tillbaka! Denna sprutan gjorde jäkligt ont (dels pga att jag är ganska känslig, hehe), jag lovar att denna tredje gjorde ondare än den första.. :S Men nu ska jag inte skrämma upp er som inte har tagit den.. Det var definitivt värt smärtan, jag menar, hellre det är att få livmoderhalscancer, right?

För att skriva om något lite trevligare, jag längtar så sjukt mycket till sommaren att det inte är sant! Åh, ge mig sommar nunununu! Så här kommer jag absolut se ut en härlig sommardag:
  
- Ett par beiga chinos (hittar inga snygga och billiga.. Tips någon?)
- Vitt linne - känns alltid fräscht och snyggt!
- Vita tygskor / ibland heels
- Snygga accessoarer 

Lägger in bilder på lite snygga skor och accessoarer som jag har hittar sen, nu tjatar nämligen mamma på mig att jag ska laga mat till familjen.. Fläskpannkaka - min specialitet.
XOXO

Cocoo

Nu ska jag strax iväg till vårdcentralen, men ville bara tipsa om detta arbandet:



165 kr från Cocoo (klicka på rutan till vänster för att komma till hemsidan). Hur fint som helst! Tänkte köpa det, men det finns inte i lager.. Ska passa på att köpa det sen när det kommer in igen. :)  

Nej, nu måste jag sticka, hörs sen. XOXO.

Dagens låt!


Halo - Pussycat Dolls

Innan trodde jag att alla deras låtar var precis som Don't Cha, men deras senaste skiva har verkligen förvånat mig, den är faktiskt riktigt bra! Speciellt denna låten.

Sooooool

Japp, här nere i Skåne är det uuunderbart väder! Lite kallt, men solen skiner, fyfan vad härligt; våren är på väg nu! And I love it. Det är nästan så att man kan ligga ute och sola. Nästan..
Annars då.. Jag ska alldeles strax iväg till vårdcentralen för att ta en spruta (livmoderhalscancer). Sen funderar jag på att köpa hem lite sommarkläder och smycken och sådant, känner att det börjar bli dags!

Haha, jag måste bara berätta om en rolig sak som hände i skolan idag. Jag två av mina kompisar var i omklädningsrummet för att fixa till oss lite, och helt plötsligt börjar det pipa! Det var brandlarmet, och vi fick panik, trots att vi visste att det bara var övning! Haha, och vi började skrika och sprang mot dörren.. som var låst! Gissa om vi blev rädda! Men sen såg vi att det fanns en nödutgång där vi fick springa ut.. Hahah, det var ganska läskigt samtidigt som det var roligt! 

Aja, hörs snart! 

Utmattad!

Hej bloggen!
Idag har varit en jobbig dag! Först idrott i skolan, spelade innebandy, riktigt kul trots att jag suger, haha! Sen efter skolan cyklar jag & E till friskis & svettis i samband med någon skolsak. Vi körde spinning, så sjukt jobbigt det är! Men kul ändå för att man känner verkligen att man bränner en massa kalorier, hehe. Sen ikväll blir det cheerleading-träning! Även det riktigt kul, haha! Ja, bra träning idag alltså! 

Nu ska jag käka spagetti och köttfärssås, mums. :)
Hörs innan jag sticker till cheerleadingen. Pusspåer!

God Natt!

Jag är så jävla trött! Jag vet inte varför, jag sov över 8 timmar igår (det händer väldigt sällan). Men nu får jag ääääänligen krypa ner i min mysiga säng efter en riktigt lång skoldag. Fatta vad jag har längtat efter det, haha! 
Jag kan inte skriva så mycket mer nu, jag måste verkligen sova, men vi hörs imorgon när jag går upp (tiiidigt), puss!

Hej bloggen!

Jag har nu tagit bort alla mina inlägg och bilder! Jag vet egentligen inte varför, hade bara lust, och nu känner jag att jag har lust att blogga igen, och jag ska verkligen gå in för det! Dvs. flera inlägg varje dag! 

I bloggen kommer jag att skriva mycket om mode, smink, kändisskvaller och mitt liv! Ja, allt som faller mig i smaken helt enkelt! Hoppas ni tycker om det.
Puss på er, hörs sen!

RSS 2.0